Over ons

 

Welkom op onze webshop Fit-Ball.be!

Wie zijn we? 

Fit-Ball.be is de webshop van PM&G Skills. PM&G Skills is een training en consulting bedrijf dat al sinds 2002 focust op het welzijn van werknemers. De domeinen die hierbij aan bod komen, zijn stress management, preventie van nek-en rugklachten en teambuilding. Naast het training en consulting luik, biedt PM&G Skills ook ondersteunende producten aan. De verdeling van producten is de laatste jaren het belangrijkste aspect geweest, waarbij de focus vooral lag bij de verkoop aan winkels en fitness professionals.

Een mens moet echter mee met zijn tijd, vandaar werd beslist om een webshop te ontwikkelen, zodat eender welke consument gemakkelijk producten kan kopen en bestellen. Zo is Fit-Ball.be ontstaan!

Wat doen we?

Op Fit-Ball.be kan je terecht voor verschillende producten zowel als particulier als b2b. Zo hebben we een rijk en kleurrijk assortiment aan oefenballen of exercise balls, met onder meer de Opti Ball en de Fit-Ball. Vervolgens, bieden we ook ondersteunde tools aan voor fysiotherapie, fitness, relaxatie en ergonomie. Ook voor de allerkleinsten hebben we een heel assortiment aan educatief speelgoed en sportartikelen. 

Bovendien bieden we ook Custom Balls aan! Personaliseer onze producten in de door jou gekozen kleur met jouw eigen logo. 

Tot slot, geven we ook meerdere voordelen aan b2b klanten en professional wellness!

Contact

Fit-Ball.be - Kasteelstraat 15, 1755 Gooik - Tel: +32 494 174432 - Email: [email protected]